3D-Projectie

Musion Eyeliner™ is een high definition video projectiesysteem dat spectaculaire 3D-beelden laat verschijnen binnen een live podium opstelling. Het geeft de perfecte holografische illusie weer volgens het Pepper’s Ghost principe.
Werkelijk alles kan tot leven komen! Zo verschijnen live of virtueel aanwezige presentatoren interactief met virtuele beelden, mensen of geanimeerde figuren.

Deze 3D-illusies verbluffen elk publiek door de grenzeloze toepassingen en de realistische beelden. De imaginaire 3D-animaties en gedaantes zijn verbazend scherp en helder. De beeldkwaliteit is van zo’n klasse dat het publiek geen onderscheid zou kunnen maken tussen bv. Véronique De Cock en haar virtuele dubbelganger.

Musion Eyeliner™ zorgt ervoor dat uw presentatie, opvoering of evenement op een hoger niveau komt, een breder publiek bereikt, langer aandacht krijgt en langer in het geheugen gegrift blijft. De impact is erg indrukwekkend en het wauw-effect wordt door geen enkel ander medium zo verwezenlijkt.

De productiekosten zijn gereduceerd tot een minimum. Slechts één enkele camera voor de opname en één projector voor de projectie volstaan. Bovendien zijn er geen speciale eisen voor het publiek, zoals het gebruik van 3D-brilletjes.
Om het even welk type van beeld kan gebruikt en gemixt worden door gebruik te maken van de bestaande animatiesoftware.

Musion Eyeliner™ is inzetbaar op elke locatie en onbeperkt qua afmetingen. Vanaf twee vierkante meter is er al een Musion Eyeliner™ scherm verkrijgbaar. De daarop geprojecteerde beelden kennen dan een grootte van 50cm².
Voorts kan Musion Eyeliner™ in haast elke sector worden geïntegreerd. De toepassingen strekken zich uit over de entertainment-, cultuur-, medische, commerciële, en bedrijfssector en vele andere.

De Musion Eyeliner™ folie is wereldwijd gepatenteerd en is uniek brandvertragend.